sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Miltä täällä näyttää?

Blogi on ollut hiljainen. Jotenkin meni kaikki voimat muutossa ja nyt vasta kesän helteillä jaksan taas avata blogini ja alkaa sitä päivitellä. Olen suunnattoman iloinen kommenteista, jotka (valitettavasti) vasta nyt luin. Kiitos paljon, ne lämmittivät mieltä näin jälkikäteenkin. 

Alla muutamia kuvia uuden kotimme yleisilmeestä, joka on melko vaalea höysteenä aika kivoja harmaan sävyjä. Ja parastahan tässä kaikessa on, että asunto oli juuri remontoitu ja materiaali- ja pintavalinnat olivat kaikki sellaisia, jotka meitä miellyttivät, joten mitään ei tarvinnut itse tehdä. 


Olohuoneen tehostetapetti kimaltelee kun oikein läheltä katsoo. Sohva oli uusi hankinta ja siitä ollaan kyllä tykätty. 


Tauluissa isovanhempieni aikaisia kuvia sekä edesmennyt Juksu-kissa. Makuuhuoneen tapetista saattaisi ajatella, että se on aika räikeä, mutta meistä se oli kiva ja sai jäädä. Toistaiseksi tämä huone toimii ylimääräisenä "lauluhuoneena", kissan ruokapaikkana ja mahdollisena vierashuoneena. 


Me saatiin myös kovasti kaivattu askarteluhuone, joka toimi keväällä myös taimikasvattamona. Kaiken kaikkiaan meidän koti on sopiva juuri meille ja ollaan kyllä tykätty todella asua täällä. Myös alue on mukavan rauhallinen ja lähellä luontoa olematta kuitenkaan mahdottoman kaukana keskustan hälinästä. 

3 kommenttia:

 1. Kaunis ja niin viihtyisä koti.ihania tapetteja,ja nuo kissa verhot,miaun`` suloset:))
  Sanotaan että siellä missä sydän siellä koti:) :)
  Askarteluhuone ,ehdottoman tärkeä:) sinne voi jättää työn kesken,jota ruokapöydälle mahottomuus,jatkaa kun hetki sopiva:))
  Kirjaudun lukijaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Ja juu, meillä ei voisi mitään jättää kissan takia yleisten tilojen pöydille, mutta nyt saa keskeneräisyydet jäädä askarteluhuoneen oven taakse odottamaan ilman pelkoa kissan tuhosta :D Ihanaa, että jäät lukijaksi. Lämpimästi tervetuloa!

   Poista
 2. Kivan näköistä :) Tuo tummanharmaa kimalteleva tapetti on tutun näköinen. Meillä oli sitä eteisen seinässä, mutta talvella remontoin eteisen ja poistin tapetin. Askarteluhuone on kyllä niin tarpeellinen.

  VastaaPoista