sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Muuton ABC (osa 1.)

Apu


Älä yritä selvitä yksin vaan pyydä apua. Sillä tavoin säästät itseäsi ja luot samalla kivoja muisoja. Apua on isoissa muutoissa syytä hakea muuttofirmalta, sillä isojen ja painavien tavaroiden siirteleminen käy raskaaksi jopa raavaimmille hommaan tottumattomille kavereille. Muuttofirmoja alueeltasi löydät helpoiten laittamalla googleen hakusanoiksi oman kotikaupunkisi sekä "muutto". 

Bileet


Bileitä eli tupareita ei kannata suunnitella ennen kuin muutto on suoritettu kunnolla maaliin, sillä sillä tavalla vain luot itsellesi stressiä kaksinverroin. Tupareita ei kuitenkaan kannata myöskään liikaa lykätä, sillä kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa niiden myös jäävät pitämättä. 

C-more


Toisin sanottuna, muista siirtää nettisi uuteen osoitteeseen tarpeeksi hyvissä ajoin. 

Divari

 Muutto on parasta aikaa luopua vanhasta ja laittaa tavara kiertämään. Minä aloitin tavaroitten karsimisen hyvissä ajoin ja muuton iskiessä sain vain pakata eikä enää tarvinnut miettiä mitä heitän pois ja mitä laitan myyntiin. 

Eläimet


Eläimet eivät kuulu muuttoon, joten hoida ne hyvään hoitoon pahimman melskeen ajaksi. Meillä eläimet saivat olla hoidossa äidilläni viikon verran, jotta saimme tavarat sillä lailla ojennukseen, että kissan uskalsi päästää paikkoja tutkimaan. 

...JATKUU

1 kommentti:

  1. Itse ensimmäistä kertaa otin muuttofirman avuksi kun muutin viikko sitten. Oli kyllä rennompi olo kun en stressannut samalla tavalla muutosta kuin yleensä. Itsekin karsin tavaraa kyllä todella paljon, niin on vähemmän muutettavaa. http://kuljetus-soininen.fi/muutot/

    VastaaPoista