maanantai 25. marraskuuta 2019

Lisätienestejä kun palkka ei riitä 2/2

Tsintsino zetalla

"Kiinnostaisko sua lisätienesti?"
"No tottakai!"
"Käy kattoo tsintsino piste fi."
"Ai mikä?"
"Weeweewee piste tsintsino piste fi, siis zetalla. Kato se ja kerro kiinnostuitko." 

Tällä tavalla alkoi keskustelu hyvän tuttavani kanssa eräs iltapäivä kun olimme aloittelemassa ammattiyhdistyksemme hallituksen kuukausikokousta. Ja minä googlasin, mutten tullut hullua hurskaammaksi. Voit käydä itse kurkkaamassa pikaisesti www.zinzino.fi. Tulitko sinä?

No mutta koska olin päättänyt panna uuden vaihteen elämässäni silmään, päätin ennakkoluulottomasti olla kiinnostunut. Myönsin, etten ymmärrä lainkaan mistä on kyse, mutta että haluaisin ehdottomasti tutustua aiheeseen. Sinä iltapäivänä aiheen käsittely jäi lyhyeksi, mutta parin päivän päästä kylässä kävi ihminen, joka toi mukanaan tietokoneen ja sen tietokoneen välityksellä tutustuin vielä toiseenkin uuteen ihmiseen ja hänen avullaan tähän mysteeriksi jääneseen zinzinoon sekä ennen kaikkea siihen, millä tavoin Omega3-öljy ja lisäansiot liittyivät toisiinsa.

Mikä ihmeen Zinzino?

ZinZino on ruotsalainen, vuonna 2005 perustettu globaali suoramyyntiyritys, jonka visio on seuraavanlainen:


Luotettavuudesta:

Zinzino
♠ on asiakkuusamarkkinointiliiton jäsen
♠ on pörssilistattu Nasdaq-pörssiyhtiö
♠ omistaa oman tuotantolatoksen Norjassa
♠ on poliisin tutkima ja todettu täysin turvalliseksi ja rehelliseksi yhtiöksi 


Ja tässä Zinzinon pääkonsepti kaikessa lyhykäisyydessään. 


Zinzino tähtää siis kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen tarkoin valikoiduilla tuotteillaan, joista ehdoton päätuote on edellä mainittu Omega3-valmiste sekä Balance-testi, jolla jokainen voi helposti testauttaa oman henkilökohtaisen rasvahappotasapainonsa. Lisäks valikoimassa on tuotteita, jotka edistävät Balance-öljyn kanssa niin immuuni, kuin aivotoimintaa sekä ovat avuksi esimerkiksi liikunnasta palautumisessa tai painonhallinnassa.

Jos haluat tutustua paremmin tuotteisiin ja konseptiin, suosittelen pläräämään firman sivuja ja tuotteita. 
Firman visiosta, missiosta ja arvoista löydät TÄÄLTÄ
Zininon blogiin pääset TÄSTÄ

Lisäksi vastaan mielelläni kaikkiin heränneisiin kysymyksiin. Yhteystietoni löytyvät postauksen lopusta tai sitten voit laittaa viestiä kommenttikenttään. 

Miten Omega3 tuottaa lisäansioita?

Zinzino on suoramyyntiyritys, jonka alla esimerkiksi minun kaltaiseni pieni suomalainen ihminen voi toimia itsenäisenä yrittäjänä edustaen firman tuotteita. Kuulostaa hankalalta, kalliilta ja riskialttiilta. Jos näin olisi, en istuisi nojatuolissani kirjoittamassa tätä vaan luultavasti selaisin Mol:in sivuja yrittäen löytää jonkin perinteisen etätyön tai osa-aikan työn mahdollisuuden, johon tarttua. 

Kun lähdet yrittämään Zinzinon tuotteitten parissa, sinun tehtäväksesi jää vain toimia välikätenä firman ja asiakkaitten välillä. Sinä et osta kotisi jo valmiiksi täynnä olevaa vaatehuonetta täyteen tuotteita, joita sitten epätoivoisesti yrität myydä eteenpäin tappiolla. Sinä et kerää rahoja asiakkailta ja välitä niitä firmalle etkä sinä vastaan tuotteitten toimituksesta. Sinä vain suosittelet, kerrot, innostat ja tarjoat itse saamaasi mahdollisuutta muille ja firma hoitaa loput. Ja mikä parasta, sinä et tee tätä työtä yksin, vaikka oletkin itsenäinen yrittäjä. Sinulla on siitä huolimatta tiimi, jonka kanssa toimit ja jolta saat apua ja tukea ja jota lähdet aktiivisesti kasvattamaan. Lisäksi saat käyttöösi firman tarjoaman ilmaisen ja henkilökohtaisen verkkosivuston, jonka avulla pystyt niin rekisteröimään asiakkaita ja partnereita, kuin seuraamaan oman tiimisi työskentelyä sekä tulojasi. Sinulla on käytössäsi heti kaikki tarvitsemasi työvälineet, materiaalit sekä koulutusvideot, jonka lisäksi pääset osallistumaan moniin viikottaisiin ja kuukausittaisiin tapahtumiin sekä koulutuksiin. 

Sitten sama asia vaiheittain:

1. Minä kerron sinulle Zinzinosta ja sinä päätät lähteä yrittämään Zinzinossa.
2. Meistä tulee partnereita ja minusta tulee sinun sponsorisi sekä mentorisi eli autan sinua kaikessa mahdollisessa. 
3. Sinun tehtäväksesi jää kertoa zinzinosta tutuillesi, perheellesi, ystävillesi.. kenelle vain ja järjestää heidän kanssaan tapaaminen. 
4. Minä esittelen tuotteita ja liiketoimintaa ihmisille, jotka sinä olet koonnut paikalle. Sinä olet mukana ja opiskelet rauhassa. Sinun ei tarvitse kuin kuunnella ja oppia ja lopuksi innostaa läheisiäsi mukaan. 
5. Sinä alat kerätä asiakkaita ja partnereita ja kasvattaa niin meidän yhteistä, mutta ennen kaikkea myös omaa tiimiäsi. 
6. Me yhdessä suunnittelemme tavoitteesi ja pidämme huolen siitä, että saavutat ne. 
7. Kun olet saavuttanut omasta mielestäsi tarpeeksi varmuutta ja tietotaitoa, alas mentoroida omaa tiimiäsi. 

Miten tämä sitten tuottaa rahaa?

Kaikki seuraavat kuvakaappaukset löytyvät TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ


Pääset lataamaan eritellyn palkkiojärjestelmän TÄÄLTÄ

Toisin sanottuna Zinzino tarjoaa todella kilpailukykyisen portaikon, joita nousemalla sinulla on mahdollisuus ansaita lisäansioita tai jopa koko elantosi. Riippuu sinusta itsestäsi, millaisen tavoitteen itsellesi asetat ja kuinka paljon kunnianhimoa sinulta löytyy. 

Lopuksi

Miltä siis kuulostaisi aluksi esimerkiksi 200€ lisää rahaa kuukaudessa?
On täysin realistista ansaita jopa 500-700€ kuukaudessa ylimääräistä näkemällä pientä vaivaa lähimmäistensä parissa. Ja parasta on se, ettei tätä varten tarvitse erikseen lähteä "tekemään bisnestä" vaan työnteko hoituu näppärästi siinä samalla kun muutenkin tapaat ihmisiä. Kaikkein paras keino onkin puhua aiheesta kaiken muun lomassa, sillä ihmiset karttavat luonnottomia lähestymisyrityksiä. 

Ja toki haluan huomauttaa, ettei tämä ole mikään läpihuutojuttu, jolla rahaa virtaa ovista ja ikkunoista. Kuten jokainen meistä tietää, rahaa saadakseen on tehtävä töitä. Mutta parasta tässä on se, että alun vaivannäkö ja huolellisesti rakennettu ja hoidettu asiakaskunta sekä tiimi takaavat myöhemmin katkeamattoman rahantulon. Eli mitä enemmän näet alussa vaivaa, sitä rennompaa sinulla myöhemmin on. Toiseksi, sinä itse määräät omat tavoitteesi ja työtahtisi. Kukaan ei velvoita sinua tekemään yhtään sen enempää kuin mihin aikasi, elämäntilanteesi tai rahkeesi kulloinkin riittävät. Lisäksi päätät itse kenen kanssa työskentelet, mikä ainakin minusta on ehdoton bonus. Eikä tätä työtä ole sidottu aikaan tai paikkaan. Voit työskennellä kotona, kahvilassa, aurinkorannalla, ruotsinristeilyllä, lentokoneessa, keskellä yötä tai vaikka jouluaattona jos niin itse päätät.

Kaikken parasta tässä on kuitenkin se, että tuotteet ovat loistavia ja kun itse alat käyttää niitä, sinun on helppo suositella niitä myös muille. Alat voida itse paremmin ja pääset auttamaan myös muita voimaan paremmin, jonka lisäksi saat siitä tuloja ja voit tarjota samaa ansaintamahdollisuutta myös muille. 
Täydellinen win-win -situation! ♥

 ***********************************************************

Ehkä juuri sinä kiinnostuit ja haluat kuulla lisää? 
Jätä kommentti tai kirjoita minulle sähköpostia osoitteeseen mirva.zinzino@gmail.com. 

1 kommentti:

  1. kiitos artikkelista, olen onnistunut saamaan talouteni balanssiin nyt pienillä lisätinesteillä

    VastaaPoista