lauantai 1. syyskuuta 2018

Maidoton "rahka"

Rahkalle ei maidottomissa tuotteissa vielä ainakaan selkeää korvaajaa ole. On toki  esimerkiksi paksuja soijajogurtteja ja kauravälipaloja. Minä päätin tänään kokeilla "rahka"jälkiruoan tekoa maidottomista tuotteista kun ystäväni on tulossa kylään. 


Aineksina purkki (2dl) Plantin kauravispiä, purkki Plantin Kaura-vaniljakastiketta (2dl) ja loraus kaurapohjaista vaniljajogurttia. Vispasin molemmat Plantit omissa kulhoissaan ja yhdistin lopuksi kaikki ainekset. Tällä kertaa mauiksi mansikkaa ja mustikkaa pakastimesta. Täytyy sanoa, että toimi kyllä erityisen hyvin niin sanottuna jälkiruokamaisena tai jopa välipalamaisena "rahkana" eikä ravintoarvotkaan nyt ihan hullut ole. Tähän ei tosiaan ole lisätty grammaakaan sokeria. 


Seuraavalla kerralla kokeilen sitä persikalla ja banaanilla - suosikkitäytteilläni. ♥

2 kommenttia:

 1. Onpa tosi herkullisen näköinen.,minä tykkään kans valmistaa smootia-kaurajuomasta.Muttatu Planti-ihan uus tuttavuus,Saapiko tavallisista kaupoista/vai verkkokaupoista??
  Saisinkohan minäkin tuolla"herkulla".painoani tippumaan....Kiitos uudesta tuote-esittelystÄ!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niitä saa ihan tavallisista kaupoista, ovat ainakin Citymarketeissa siellä missä muutkin kaura/soijatuotteet. Kannattaa kokeilla, ovat todella hyviä ja tuo Kauravispi on erityisen hyvää esim. lettujen ja mansikkahillon kanssa. ;)

   Poista