lauantai 29. joulukuuta 2018

Uuden vuoden uudet kujeet

Joulu on taas taputeltu - ainakin melkein jos ei lasketa sitä, että vielä viikon verran joulu saa näkyä kodissa, jonka jälkeen sitä pikkuhiljaa alan keräilemään takaisin laatikoihin. Joka tapauksessa joulublogi alkaa taas hiljentyä ja palailen kirjoittelemaan tänne. Ne, jotka joulublogin puolella ovat käyneet, ovat saattaneet huomata aattona kertomani salaisuuden, joka liittyy hyvin oleellisesti tulevaan vuoteen 2019.


Sen lisäksi siis, että olemme menossa naimisiin syyskuussa 2019, meille ehtii toukokuussa syntyä ensimmäinen lapsi ja tässä hänestä kuvaa raskausviikolta 12. Tällä hetkellä mennään viikolla 19 eli lähes puolivälissä ja tammikuun 9. päivä on vihdoinkin kovasti odottamamme rakenneultra, jossa selviää kuinka kaikki on edennyt ja toivottavasti myös jokin pieni pilkahdus mahdollisesta sukupuolesta. ♥

Vuodesta 2019 on siis tulossa kaikin puolin vaiherikas, jännittävä ja varmasti myös raskas. Blogissa tulee siis myös aika-ajoin vilahtelemaan hää-juttujen lisäksi vauva-jutut ja lisäänkin yläpalkkiin HÄÄT♥-välilehden vierelle VAUVA♥-välilehden, jonne kokoan aiheeseen  liittyvät postaukset helposti saataviksi. 

Kevät on paitsi vauva-juttujen aikaa, myös tietysti puutarha-aikaa ja pikkuhiljaa alkaa mielessä pyöriä myös tulevat pihasuunnitelmat. Viime syksynä tuli tehtyä iso urakka lähes 150 tulppaanin/narsissin sipulin istutuksessa ja nyt toivotaan, että ne palkitsevat meidät loistollaan  sitten kevätauringon alkaessa lämmittää.. Myös valkosipulit istutin maahan loka-marraskuun vaihteessa ja kovasti toivon niidenkin tuottavan satoa. 

Olet edelleen yhtä tervetullut blogiini kuin ennenkin! ♥ 

4 kommenttia:

  1. Paljon ,Paljon ONNEA!!"teille molemmille"
    Ihana uusi vvuosi tulossa,...
    ja Oikein ihanaa rakkauden täyttämää uutta vuotta!! :) 2019!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! ❤️ Jännittäviä aikoja tiedossa :)

      Poista
  2. Oi, onnea sylin täydeltä ♥️ Ja oikein hyvää uutta vuotta ♥️♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos ❤️ Ja ihanaa uutta vuotta sinullekin! ❤️

      Poista