torstai 14. helmikuuta 2019

Häiden muistilistaa

Kaiken tämän ihanan vauvahuuman keskellä täytyy välillä ryhdistäytyä ja uhrata ajatus jos toinenkin syyskuisille häillemme. 

Häidemme pitopaikka löytyi melkoisen helposti jo heti kun saimme päätettyä häiden päivääärän. Paikkavalinta on tosin aiheuttanut ihmisissä hämmästelyä - ei niinkään siksi että siinä olisi itään vikaa vaan siksi, että kukaan ei ollut kuullutkaan että moisessa paikassa voisi viettää juhlat.  Paikasta tulossa myöhemmin oma postauksensa. 
PITOPAIKKA

Ruokailuasiat saimme kondikseen jo viime vuoden puolella melkein heti kun saimme lyötyä lukkoon häiden päivämäärän ja paikan. Päädyimme ostamaan pitopalvelun PitoPirjolta, jonka kanssa kävimme laatimma kivan ja perinteisen menun. Tästäkin aiheesta tulossa oma postauksensa myöhemmin. 
RUOKA ✅

Häämekkoni saapui heti uuden vuoden jälkeen Amerikoista ja oli juuri sellainen kuin kuvissa. Kaiken lisäksi olin kuvitellut joutuvani hankkimaan mekon alle jonkin tyllihameen, mutta iloiseksi yllätyksekseni hameeseen olikin ommeltu tyllit valmiiksi ja niin ollen mekko on asusteita vaille valmis päälle laitettavaksi. Täytyy vain toivoa, ettei loppuraskaus tuo kamalasti lisäkiloja, joita sitten epätoivoisesti täytyy yrittää kesällä pudotella. Onneksi mekossa on nyöritys selässä :D  
HÄÄMEKKO

Viikonloppuna saimme hoidettua musiikkipuolen häihimme kun mieheni DJ-ystävä lupasi tulla soittamaan metallia häihimme. Ja miehen toinen kaveri on lupautunut tulla soittelemaan kitaraa ikään kuin trupaduuri-mielessä. 
MUSIIKKI

Tuttua valokuvaajaa mies on itse asiassa tällä hetkellä kosiskelemassa, joten saa nähdä miten käy..
VALOKUVAUS

Olen myös alkanut etsiskellä sekä hääkampauksia, että meikkiä tekevää firmaa, joka voisi mahdollisesti tulla ihan kotiin asti tekemään. Yhteen firmaan olin jo yhteydessä, mutta puheluuni ei vastattu, joten uusi yritys toisella kertaa. 
HIUKSET + MEIKKI

Vihkimisestä pitäisi olla maistraattiin yhteydessä - en tosin tiedä kuinka aikaisin he toivovat, että varauksen tekee. Sivuilla lukee vain, että hyvissä ajoin joten eiköhän puoli vuotta aiemmin sisälly siihen kategoriaan. ;) Ehkäpä koitan huomenissa soitella ja kysellä niin selviää sekin asia. 
VIHKIMINEN

Vieraslistan saimme valmiiksi tänään ja näyttäisi siltä että kutsuttavia olisi 66. 
VIERASLISTA

Alustavan pöytäjaon tein, mutta se vaatinee hiomista ja eihän sitä muutenkaan voi lyödä lukkoon ennen kuin tietää ketkä kaikki todellisuudessa paikalle pääsevät. 
ISTUMAJÄRJESTYS

Kutsikortteja pitäisi pikkuhiljaa alkaa askarrella, sillä vauvan kanssa on turha haaveilla moisesta. Tarvikkeetkin ovat vielä hankkimatta, vain korttipohjatarvikkeet ja pitsit ovat hankittuina. Ihan valmista mielikuvaa siitä millaiset kortit teen, ei vielä vielä ole. Kenties viikonlopun aikana käyn hakemassa materiaalit ja ensi viikon alussa lomapäivien kunniaksi koitan päästä korttien teossa vauhtiin. 
KUTSUKORTIT

Näitä asioita olemme tässä kaiken muun lomassa pohdiskelleet. Aika kiitää valtavan nopeasti ja kaikki aikaa/vaivaa vaativat asiat olisi kiva saada tehdyiksi ennen kuin pikkumies saapuu maailmaan. Toki mies jo ilmoitti jäävänsä syykuun ajaksi pois töistä kertyneitä ylitöitään pitämään, jotta minä saan rauhassa puuhastella häitä ja hän voi hoitaa lasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti