sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Hei me muutetaan!

Me ollaan tässä aika tarkkaan vuosi oltu oman kodin etsintäpuuhissa miehen kanssa. Hankalinta oli miehen asunnon myyminen - siinä kun oli putkiremppa merkitty viiden vuoden suunnitelmaan. Lopulta se kuitenkin meni ja päästiin vihdoin viimein tositoimiin. 

Kuva vuoden 2012 muutosta.

Pienen pieniä mutkia on ollut matkassa kun olemme joutuneet suhmuroimaan tarjouskaupan kiemuraisessa maailmassa ja toteamaan, että ahneus on sairaus siinä missä muutkin. No, kaikella lienee tarkoituksensa ja nyt tänä viikonloppuna tulimme sellaisen asunnon kohdalle, jolle emme voineet sanoa muuta kuin "KYLLÄ". Ja niinhän se tarjous tehtiin pari tuntia sen jälkeen kun kämppää oltiin käyty toistamiseen katsomassa. Kolmisen tuntia tarjouksen jättämisestä minulla oli jo sähköpostissa viesti, jossa onniteltiin uudesta kodista. 
Nopeaa, eikö?!

Kuva vuoden 2012 muutosta. 
Nyt alkaa siis armoton pakkaaminen. Osan olen onneksi pakannut jo lähes vuosi sitten ja tässä vuoden aikana olen tehnyt suurta karsintaa tavaroissa nimenomaan muutto mielessäni ja nyt ei varsinaisesti tarvitse kuin vain pakata ja helmikuun tai maaliskuun lopulla kantaa tavarat uuteen osoitteeseen. 

Olo on jännittynyt, hölmistynyt ja ennenkaikkea epätodellinen. 
HUI! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti