lauantai 1. kesäkuuta 2019

Tuotearvio: Medela Harmony rintapumppu


Meillä on rintapumppu ahkerassa käytössä päivittäin koska pikkuinen ehti sairaalassa tottua pulloon eikä rinnan imeminen ole harjoittelusta huolimatta alkanut sujua niin, että hän saisi sillä tavoin tarvitsemansa määrän maitoa. 

Alunperin meillä oli hankittuna se kaikkein halvin rintapumppu - Emma - jota saa ainakin Prismoista ja Cittareista noin 15€:n hintaan. Se toimi hyvin alkuunsa kun pumppailin pieniä millimääriä sairaalassa, mutta sitten se alkoi olla auttamattoman lelu. Se alkoi narista ja pumppaaminen otti käsiin aivan liikaa jäykän pumpun vuoksi. En siis suosittele sitä jos pumppua käyttää hiukankin useammin kuin kerran viikkoon. 

Kävinkin sitten ostamassa Medelan käsipumpun Prismasta ja olen ollut kyllä tyytyväinen hankintaani. 

+ PLUSSAT

- Helppo koota
- Helppo puhdistaa
- Täysin äänetön
- Ei rasita käsiä
- Pitkä imuteho, jolloin pumppaavaa liikettä ei tarvitse jatkuvasti tehdä
- Hellä rinnalle - toistaiseksi ei ainakaan ole rinnat tulleet kipeiksi

- MIINUKSET

- Kun maitoa ei enää heru vuolaasti alkupumppailujen jälkeen, joutuu imukupin paikkaa vaihtelemaan saadakseen maitoa herumaan (imuteho hieman uupuu)
- Päästää maitoa jonkin verran valumaan imukupin suulta. 

Toisin sanottuna suosittelen kyllä tätä rintapumppua jos pumppailet suhteellisen usein. 


Tilasin kyllä jo myös sähkökäyttöisen (tai paristo) pumpun, koska kun mies menee töihin ja jään pikkuisen kanssa kahdestaan, en todennäköisesti joka hetki saa sellaista tilaisuutta, että voisin pumppailla käsin. Sähköpumpun kanssa voin samalla kesittyä myös pikkuiseen. 
Arviota tilaamastani pumpusta kun olen sen kotiuttanut ja testannut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti