torstai 21. maaliskuuta 2019

Pikkuhiljaa pienen huonetta... ♥

Tällä viikolla olen "ahkeroinut" pikkuisen huoneen parissa, mutta puuhaa riittää vielä. Hommaa hifastaa kipeät kädet, jonka takia kaikki käsityöprojektit vievät mielettömän määrän aikaa enkä voikaan pakertaa esimerkiksi yhden päivänä aikana virkattua peittoa kasaan. No, hiljaa hyvää tulee kuulemma. Ja onhan tässä vielä aikaa. Eikä pikkuinen huonettaan aivan heti tule täysipainoisesti tarvitsemaankaan...

Tässä kuitenkin juttuja, jotka ovat jo valmiina ja huoneen yleisilmettä. 


Turkoosia huoneessa on tällä hetkellä maton ja pilvikoristeen muodoissa.


Pilvikoristuksen väsäsin kahdessa päivässä hieman väkisin, vaikka huovan leikkaaminen sattui aivan mielettömästi. Välillä sitä alkaa sisuuntumaan niin tähän joutenoloon, että pakko päästä tekemään mielijuttuja vaikka sitten hammasta purren. Onneksi käsin ompelu ei ollut kivuliasta - vähän kömpelöä vaan kun ei tunne sormiaan. :D 


Kössi-kissa on ottanut virkatun maton uni- ja vartiopaikakseen. Saa nähdä viihtyykö vielä vauvankin tultua vai nauttiiko toistaiseksi vielä olostaan. 


Tämä iso ihana virkattu matto löytyi kirppikseltä 20€ hintaan, joten eihän sitä sinne voinut jättää. 
Hoitpöydän sijaan meillä on tällainen pinnasängyn päälle laitettava hoitotaso. Ovat uusina minusta hirveän kalliita, mutta sattumalta löysin tori.fi:stä ja vieläpä lähes uudenveroisessa kunnossa. 


Tämän ihanan yövalon ostin jo alkuraskaudessa Toys'R'Usista ja nyt vihdoinkin se pääsee paikalleen odottamaan öisiä valvontahetkiä. Tuohon alle toivon löytäväni jonkun kivan turkoosin tabletin/liinan. 


Toistaiseksi sänky on vielä täynnä koekäyttäjiä, jottei se houkuttelisi kissaa. 
Reunapehmusteen valinta osoittautui niin ylivoimaiseksi, että päädyin lopulta IKEAn valkoiseen. Väriä sänkyyn tuo lakanat ja tietysti se ikuisuuden virkkauksen alla ollut turkoosi päiväpeitto. 


Tähän mobiiliin ihastuin välittömästi kun näin sen jollyroomissa. Ketut ovat suuri heikkouteni - pikkuisella taitaa olla kettukuvioisia vaatteitakin niin paljon, ettei muusta tiedäkään ensimmäisenä elinvuotenaan. :D Pikkuhiljaa huone valmistuu. Lähes kaikki vaatteet on pestyinä ikkunan edessä olevassa lipastossa. Olen lajitellut ne vaatekappaleittain sekä koottain. Vielä pitäisi merkitä laatikoihin mitä missäkin on, että mieskin pysyy perässä. 

Lakanatkin on pestyinä, mutta sängyn laitan valmiiksi vasta hieman lähempänä laskettua aikaa. 

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä :) Ei oo mikkään kiire tosiaankaan, meillä ei ees oo vauvalle huonetta ennen kuin päästään muuttamaan kesällä :D
    Harmi, kun siulla sattuu käsiin, tiijän sen kivun ja se todellakin rajoittaa tekemissii hyvin paljon! Toivottaan, että kipu loppuu synnytykseen! Tsemppiä :)
    Meilläkin tullaan vaihtamaan vaipat pinnasängyn hoitotason päällä. Ihana tuo teijän kissa <3

    VastaaPoista