torstai 14. maaliskuuta 2019

Pekoniparsoilla kohti kesää!



Nämä on kyllä takuuvarma kesäherkku muitten grillihyvien keskellä.
Mutta toimivat ne näin kevättalvella ihan uunissa tehtyinäkin. 

Nämä eivät paljon käsittelyä vaadi. Leikkaa vain puiseva osa pois ja kietaise pekonit ympärille. Minä en edes kuorinut parsoja vaikka jossain niin kehoitettiin. 
Sitten vaan 250-asteiseen uuniin 10-15 minuutiksi. 


Meillä näistä nautittiin muusin ja (kaura)kermassa haudutetun possun sisäfileen kanssa. 
NAM!

3 kommenttia:

  1. nam´´´herkkuja.
    ...kevättä kohti askel vie....

    VastaaPoista
  2. Nam! Olen myös katsellut parsoja jo sillä silmällä, mutta vielä saavat odottaa kaupan hyllyllä. Minä keitän parsat ja kiedon parmankinkkua ympärille. Kun parsakausi alkaa, niin kyllä niitä sitten syödäänkin. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  3. Nopea ja helppo resepti! Itsekin tehnyt ennen! Todella herkullinen ja sopivan suolainen.

    VastaaPoista